×
Meniu

50 de file istorice în activitatea  CAE ,,Curcubeul”

Centrul de Activitate Extrașcolară  ,,Curcubeul”, fondat în anul 1968, cu denumirea de Casa pionerilor din raionul Octombrie, a orașului Chișinău, ulterior, redenumit în anul 1989, Centrul de Activitate Extrașcolară  ,,Curcubeul”, anul acesta, sărbătorim 50 de ani de activitate.

Astăzi, în cadrul CAE ,,Curcubeul”, activează 74 de cadre didactice,  cu un contingent de peste 2600 de elevi, încadrați în 188 de cercuri de diferite profiluri, muzică, coregrafie, teatru, arte plastice.

Prin prisma activității CAE ,,Curcubeul”, în cei 50 de ani de activitate, au trecut zeci și zeci de generații de copii, pasionați de valorile culturii naționale și internaționale, actualmente, unii din ei continuă și astăzi, prin activitatea lor profesională să promoveze valorile educaționale și cele culturale.

Succesele obținute în timp, au demonstrat o bogată experiență și dăruire a cadrelor didactice pentru educația multiculturală a tinerei generații și, ași vrea să menționez că, partea consistentă a activității noastre, altfel spus, fondul de aur, o constutuie corpul didactic al instituției noastre, cei care zi de zi își dăruesc vocația și talentul copiilor pasionați de artă.

În data de 13.10.2018, a demarat evenimentul de aniversare cu un concert de zile mari, în incinta CCA ,,Ginta Latină” și expoziția  de pictură și compoziții decorative și lucrări confecționate  de copii (croșetă, broderie, tapiserie, țesături, ceramică),   în cadrul căruia au fost prezentate cele mai relevante performanțe artistice ale discipolilor noștri.

Cu ocazia celor 50 ani de activitate,  aduc cele mai calde felicitări și urări de sănătate întreg corpului didactic al CAE ,,Curcubeul”, Vă doresc, perseverență, creativitate, altruism și dedicație profesională, totodată, realizări frumoase în domeniul educației extrașcolare.

Cu respect,

 

Grigore Oxente,

Directorul CAE ,,Curcubeul