×
Meniu

Aniversarea a 23 de ani de activitate a bibliotecii ”Tîrgul-Mureș”

Instituțiile de educație timpurie nr.108
Aniversarea a 23 de ani de activitate  a bibliotecii ”Tîrgul-Mureș”  împreună cu copiii de la IET nr.108 . Oaspeții fiind autoarele Zina Izbaș, Maria Dodu. Mici secvențe de la evenimentul organizat de către biblioteca ”Tîrgul-Mureș”.
Deschiderea evenimentului Zilele Bibliotecii ”Târgu-Mureș”- 23 ani!
Autoarea cărții „Prințesa care vrea să zboare”, Zina Izbaș în dialog cu copiii de la Grădinița nr.108 – la Biblioteca Targu-Mures.

Înscenare teatrală în baza poveștii „Acasă la bunici” de Zina Izbas, cu „actorii” de la Instituția Preșcolară Grădinița nr.108, educator Galina Acris.

Broscuța ingenioasă, un erou îndrăgit ce face parte din lucrarea Zinaidei Izbaș. – cu Grădinița nr.108 la Biblioteca Targu-Mures.

Autoarea Maria Dodu, a venit la Biblioteca Targu-Mures cu o prezentare și donație a cărții de versuri „Ce să-ți dăruiesc copile?”, care a fost scoasă de sub tipar în această săptămână. – la Biblioteca Targu-Mures.
Nikita, un copil elegant, îmbrăcat cu stil a ieșit în evidență. De ce? Fiindcă de Zilele Bibliotecii e și Ziua lui!
La multi ani, Nikita! Să crești mare, voinic și înțelept!
 – la Biblioteca Targu-MuresÎnmânarea cadoului. Un prilej de bucurie, în egală măsură pentru Nikita, cât și pentru Dna Stela Tymofti Barbalat, șef bibliotecă. De ziua lui de naștere, Nikita, a primit în dar din partea Biblioteca Targu-Mures o frumoasă carte de poezii „Dar Sfânt” de Valentina Moșneaga-Mitrofan .

Zina Izbaș și-a prezentat cartea sculptată cu multă dragoste – „Prințesa care vrea să zboare”. Copiii ascultau foarte atent cele spuse de autoare, care știe cum să transforme fiecare copil într-un super erou. La fel, a avut mare grijă să răspundă la fiecare întrebare a micilor curioși.

Fiecare copil a primit o cărțulie cu autograf personalizat. – la Biblioteca Targu-Mures.