×
Meniu

Dragi elevi, stimați profesori și părinți,

”Azi încă o amintire se adună
În buchetul ce-l vom răscoli mereu –
E clopoţelul care sună…
E ultimul sunet……”

Tradițional, la final de mai, „Ultimul sunet” ne adună și ne trezește sentimente de împlinire și mândrie pentru realizările obținute în anul școlar, prin aportul dascălilor, succesele elevilor, dar și grija părinților în educarea tinerei generații. Chiar dacă ultimul clopoţel în acest an sună altfel, este un moment al bilanţului, dar şi al altui început, este încărcat de emoţii profunde, atât din partea elevilor absolvenţi, cât şi a cadrelor didactice și, în mod deosebit, a părinţilor.

Dragi elevi!

Fiecare dintre voi are un potențial enorm, care trebuie valorificat. Sunt ferm convinsă că ați muncit cu dăruire, că v-ați dezvoltat competențele și ați devenit mai pregătiți pentru provocările vieții, contribuind astfel la schimbarea în bine a societății noastre. Vă doresc o vară plină de descoperiri, cu experiențe inedite, iar la toamnă sper să reveniți dornici de noi cunoștințe.

Stimați pedagogi!

Aveți una din cele mai nobile și responsabile meserii, pentru că de modul în care îi educați pe elevi și le formați deprinderile de viață depinde într-o mare măsură viitorul acestora. Sunteți asemeni giuvaiergiilor care șlefuiesc diamante, de aceea aveți o misiune extrem de importantă.

Stimați părinți!

Vă sunt recunoscătoare pentru susținerea demersurilor noastre în îmbunătățirea calității educației. Vă îndemn să aveți încredere în eforturile pe care le depunem pentru ca școala să redevină atractivă, iar copiii dvs. să vină cu plăcere la lecții. Sunt convinsă că putem conta în continuare pe sprijinul și implicarea dvs.

Dragi absolvenți!

Cu toții ne dorim să trăim în prosperitate și în siguranță. O asemenea țară o putem construi doar împreună. Cred că voi sunteți nu doar viitorul, dar și prezentul acestei țări. Vă doresc, cu mare drag, să rămâneți mereu curioși, fermi în luarea deciziilor, insistenți în fața provocărilor și cu deplină încredere în forțele proprii.

 Cu deosebit respect și profundă considerațiune Direcţia educație, tineret şi sport, sectorul Râşcani