×
Meniu

Viața e frumoasă!!!!

Școala auxiliară nr.6
Sportul este viață!!
Master class de la o profesoară de educație fizică-Danilenko Alexandra Arkadyevna. Antrenor onorat al Republicii Moldova, Președintele Olympiadei Speciale din Moldova, profesor de categorie
7 „A”, gradele 8,9 Pedagogi: Oksana Dimidevsky, Natalya Leopoldovna, Braga Nina Stepanovna.
Problema menținerii sănătății este una dintre problemele mai relevante ale statului nostru. În fiecare an sportul, stilul de viață sănătos joacă un rol din ce în ce mai important în dezvoltarea, adulrea și socializarea elevilor. Sănătatea copiilor și adolescenților este unul dintre cei mai importanți indicatori care definesc potențialul țării (economic, intelectual, cultural) și una dintre caracteristicile securității naționale. Printre cele mai importante provocări sociale cu care se confruntă educația astăzi – grija pentru sănătate, educație fizică, dezvoltarea elevilor și implicarea acestora în educația fizică sistematică și sport.
Domeniul de sport și wellness cuprinde diverse forme de impact educațional asupra elevilor și prevede diverse evenimente educaționale: evenimente sportive și de masă, concursuri, expoziții, lecții, teste, ore de curs și alte forme de lucru.