×
Meniu

Starturi vesele la tabăra cu sejur de zi ,,Prichindei” din Gimnaziul cu profil teatral ,,Ion Luca Caragiale”

Direcţia generală educaţie, tineret şi sport din mun. Chişinău


ℹ️Starturi vesele la tabăra cu sejur de zi ,,Prichindei” din Gimnaziul cu profil teatral ,,Ion Luca Caragiale”.

🗓După o zi încordată la sfârșit de săptămână, la data de 16.06.2022, în incinta Gimnaziul cu profil teatral ,,Ion Luca Caragiale” s-a desfășurat competiția sportivă „Starturi vesele” cu genericul „Într-un corp sănătos o minte sănătoasă” pentru elevii, ceea ce a fost o surpriză plăcută şi o experiență de neuitat. Această activitate urmărește dezvoltarea continuă a calităților motrice de bază și armonizarea relațiilor între elevi.

📢Competiția sportivă a fost organizată de către educatorii: Cojocari Zinaida, Cozac Inga, Harabari Aliona.. Au fost formate mai multe echipe din elevi, care au avut de trecut prin probe uluitoare, demonstrând că sunt sportivi buni, coechipieri uniți, oameni plini de energie, cu un spirit sănătos al umorului și de competiție.

🏆Concursul a inclus mai multe probe sportive, care nu au fost alese la întâmplare, ci au avut drept scop comunicarea eficientă între membrii echipei, luarea deciziilor corecte, lucrului în echipă, dezvoltarea atenției și capacităților intelectuale. Distracția și energia pozitivă a dominat pe tot parcursul evenimentului. Participanții au fost puși la diferite încercări: „Transmiterea mingii”, „Lunetiștii„ , „Transmiterea ștafetei”, „Transmiterea mingii în perechi”, „Transportarea mingilor” , „Bottle flip”.

📌Întrecerea sportivă a culminat cu înmânarea cupelor şi diplomelor pentru toate echipele conform clasificărilor efectuate de juriu.

💬Directoarea Gimnaziului, doamna Bistieru Olga, a ținut să mulțumească organizatorilor pentru evenimentul captivant pe care l-au oferit spectatorilor și participanților, care au dat dovadă de ingeniozitate și spirit colegial.